Sla over naar de inhoud

Trainingen, workshops en cursussen

Trainingen, workshops en cursussen.

Haalt het beste uit iedereen.

Twee-daagse cursus Beeldig Brein

Een volledig nieuw concept om alle kinderen tegelijkertijd les te geven ongeacht hun denkwijze. Nu wordt er vooral geleerd volgens het bottom-up systeem. Een op de 5 kinderen heeft echter baat bij het top-down of begripsleren. Om al deze kinderen tegelijk les te geven is een omslag nodig. Deze cursus geeft hiervoor de handvatten.

kraan met gekleurde elastiekjes

Trainingen

Krijg alle neuzen in dezelfde richting, leer elkaar waarderen, krijg inzicht hoe de ander denkt. Binnen een bedrijf werken veel verschillende mensen met ieder een eigen denk - en leerwijze en behoeften. Als we van elkaar weten hoe iemand denkt, wat iemand nodig heeft om goed te functioneren en waar zijn sterkste kanten liggen is er meer wederzijds vertrouwen en begrip voor elkaar. De training wordt aangepast aan de branche en behoeften van het bedrijf, instelling of instantie. Training wordt gegeven op locatie. Lezing(2 uur) Standaard: € 375,00 Geheel op maat: € 450,00 Training: (maximaal 15 personen), dagdeel Standaard: € 50,00 per persoon Geheel op maat: € 65,00 per persoon

sensidino

Workshops

Werkt U met kinderen, jongeren of volwassenen met hooggevoeligheids problematiek en wilt U hier meer van weten? Meer begrip en inzicht in hoe verschillende mensen denken, ontwikkelen, waar leerproblemen vandaan kunnen komen. We beginnen met de verschillende denkwijzen van een links en rechts brein, we gaan aan de slag met dominantiepatronen en nemen hooggevoeligheid onder de loep. Dit alles op een interactieve manier zodat je aan het eind van de workshop meer inzicht hebt in jouw eigen functioneren en hoe je het bij een ander herkent en kan toepassen. De standaardworkshop duurt 4 uur verdeeld over 2 keer 2 uur, maar inhoud en tijdsduur kunnen geheel naar wens aangepast worden. Kosten:
Standaard workshop:50,00 per persoon. Workshop op maat € 65,00 per persoon. Voor deze workshop is een minimum deelname van 8 personen en een maximum van 15 personen.

foto van de verschillende eigenschappen

Cursussen

De cursus "het sensitieve brein" is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het functioneren van de hersenen. Er worden verdeeld over het jaar 2 keer cursussen gegeven waar U zich voor kunt inschrijven. Ook is er de mogelijkheid om met het gezin deze cursus te volgen. Hierdoor ontstaat er wederzijds begrip en respect voor elkaar. Losse inschrijving voor cursus: € 95,00 per persoon Familiesessie van 2 1/2 uur: € 125,00

  

Voor meer informatie en aanmelden kunt u vrijblijvend contact opnemen