Sla over naar de inhoud

Open deuren dag

Even voorstellen:

Tijdens de open deuren dag stellen 4 Zelhemse praktijken zich voor aan hun buren (en andere belangstellenden). Wat kun je zoal verwachten als je bij een van de 4 een afspraak maakt. In de basis zijn we allemaal verbonden via een thema namelijk: hooggevoeligheid. De een heeft er een boek over geschreven en legt uit hoe het allemaal werkt in het hoofd en de anderen geven er handen en voeten aan via massage, essentiele olien en de positieve invloed van stenen. Hier zijn ze allemaal bij elkaar om de overeenkomsten en verschillen te laten zien en wat er zoal mogelijk is om u lekkerder in uw vel te laten zitten. We leven in een hectische tijd dus rustpuntjes en momentjes voor jezelf worden steeds belangrijker. 

Bernarda Looman

Praktijk Mevrouw Slak beheerst de kunst van het niksen. Via massage en essentiële oliën neemt ze u mee in de wereld van het niks en laat u volledig tot rust komen. Helaas vanwege de coronamaatregelen kon de tafel niet mee maar ze laat u graag kennis maken met wat zij zoal doet.

Het Hietland 30

www.praktijkmevrouwslak.nl

Sandra Oosterink

Sandra Oosterink is net begonnen met haar praktijk en richt zich volledig op het gebruik van essentiële oliën. In haar werk op scholen komt zij regelmatig situaties tegen waar essentiële oliën hun werk uitstekend kunnen doen. Zij kan u dus op weg helpen waar in uw leven u essentiële oliën in kunt zetten.

Hummeloseweg 32

 

Esther Boeijink

By Esther with oils; Aromatouch behandelingen met essentiële oliën. Ik heb ook stenen, zoutlampjes en drinkflessen met eeuwenoude edelsteenmelanges . De magie van edelsteenwater en de werking op het menselijk lichaam voor diverse ondersteuningen.

Bleek 6

Natasja Esmeijer

Beeldig Brein begeleidt kinderen, jongeren en volwassenen die in beelden denken met onderwijs, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid. In haar boek "Beelddenkers, als kwartjes vallen..." beschrijft zij waarom mensen die in beelden denken anders denken en voelen dan taaldenkers.

Hummeloseweg 48

Corona-informatie

Wij nemen alle maartegelen rondom corona serieus en vragen u ook hier rekening mee te houden. De gehele activiteit vind buiten plaats en het evenement is gemeld bij de gemeente. Wij zullen u vragen uw naam en telefoonnummer achter te laten zodat wij u kunnen bereiken mochten er zich meldingen voordoen van coronabesmetting. Wij vragen u thuis te blijven als u corona-gerelateerde klachten heeft en om u te melden mocht na afloop van het evenement corona bij u vastgesteld wordt.