Agenda

-Vrijdagochtend 22 Maart is er een inloopochtend bij Enerchiquer (Louise de Collignystraat 11, Doetinchem) waar ik  te gast ben om alle vragen over beelddenken en hooggevoeligheid te beantwoorden. Van 09.30 tot 11.30. Inloop is gratis.

-7 April staat Beeldig Brein op de streekmarkt in Zelhem. Maak kennis met alle mogelijkheden van Beeldig Brein. Er is gelegeheid om over hooggevoeliogheid te praten, je kunt de gekleurde leesliniaaltjes uitproberen en eventueel aanschaffen. Maar ook veel informatie over leren met je rechterhersenhelft en over dominantiepatronen.

Op de streekmarkt staan heel veel kraampjes met uiteenlopend aanbod van alles wat er in deze streek gemaakt en gedaan wordt. Veel winkels zijn open. Een leuke gelegenheid om eens te kijken wat er zoals gedaan wordt in onze mooie achterhoek.

– Zaterdag 13 April Lezing “werkend brein”  bij Enerchiquer, Louise de Collignystraat 11 te Doetinchem. Kosten € 25,00 Tijd volgt. Stuur gerust een mailtje als U interesse heeft.

-28 April staat Beeldig Brein samen met Miranda Meijer van Kind in kracht op de spirituele beurs in Borculo. Nu belichten we een hele andere kant van het hooggevoelig zijn. Nieuw voor ons maar een hele leuke uitdaging.

Agenda

samen sensitief sterk
Elke 3 weken op vrijdagavond

Maandelijkse bijeenkomst van hooggevoelige volwassenen. Samen meer begrip en inzicht in je hooggevoeligheid, je staat er niet alleen voor.
Locatie: KIK-Atelier
Steverinkweg 56, Gaanderen

samen sensitief jong
Elke 3 weken op vrijdagavond
8 Maart hebben we een ssjong dag

Maandelijkse bijeenkomst van hooggevoelige jongeren. Samen meer begrip en inzicht in je hooggevoeligheid, je staat er niet alleen voor. De jongeren gaan veel spelletjes doen of creatieve avonden. Dit mag naar eigen inzicht en waar behoefte aan is.
Locatie:KIK-Atelier
Steverinkweg 56, Gaanderen

1e cursusavond: Beelddenken Uitgelicht
8 Mei 2019
19.30-22.00

Tijdens deze avond wordt er ingegaan op allerlei aspecten van het beelddenken.Hoe weet ik dat ik een beelddenker ben ? Hoe denkt een beelddenker ? Hoe ga je om met je beelddenken ? Ben ik dan anders ? We gaan zoveel mogelijk aspecten van beelddenken uitleggen en op een interactieve manier inzichtelijk maken. Ook maken we het verschil duidelijk tussen werken met linker en met je rechter hersenshelft.

2e cursusavond: Dominatiepatronen
15 Mei 2019
19.30-22.00

Dit is een vervolg op de cursus beelddenken. Er wordt dieper ingegaan op de verschillende dominantiepatronen, welke gevolgen dit kan hebben voor je leerproces en wat je er eventueel aan zou kunnen doen. Omdat we het belangrijk vinden dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht, kunnen er zich maximaal 10 mensen aanmelden. Kosten:

Gehele Cursus € 75,00

Gaanderen, Kik-Atelier, Steverinkstraat 56, Gaanderen

3e Cursusavond: Hooggevoeligheid
22 mei 2019
19.30-22.00

Tijdens deze avond maken we het kringetje rond. Veel mensen die beelddenken zijn ook hoogsensitief. Maar wat is hooggevoeligheid eigenlijk, hoe kun je hooggevoelig zijn, wat heeft dit voor invloed op je leven en hoe kun je er het beste mee omgaan. Veel puzzelstukjes vallen deze avond op hun plaats.
Voor opgeven kijk op de contact pagina.