Rekenbrein

 

 

symbolen

 Vanaf September bij Beeldig Brein:

 Reken Brein:

 

Kom elke week een uurtje rekenen en vergroot je rekeninzicht met plezier. We werken in een klein groepje, minimaal 3 maximaal 6 kinderen. Speciaal bedoeld voor kinderen die moeite hebben met automatiseren en het rekeninzicht missen. Dit zijn meestal beelddenkers maar dit is niet nodig, alle kinderen met rekenproblemen zijn welkom. Samen gaan we aan de slag om iedereen op school weer met plezier te laten rekenen. Want iedereen kan rekenen maar soms heb je een beetje hulp nodig om dat te ontdekken.

Rekenspelletjes doen om de basis van het rekenen te leren begrijpen. Doordat we in kleine groepjes werken krijgt iedereen persoonlijke aandacht en kunnen de kinderen elkaar helpen en van elkaar leren. Door samen rekenproblemen op te lossen maak je gebruik van elkaars sterke kanten en leer je dat er meerdere manieren zijn om een probleem aan te pakken.

Inzicht, automatiseren, tafels, optellen, aftrekken, tijdrekenen, klokkijken, maten en gewichten, mindset  dit alles met spelletjes en bewegen gebaseerd op de rekenbootcampfiguren, -kleuren en -spelletjes. Maar we gaan verder door vanaf de basis het rekeninzicht te vergroten door alles te begrijpen en te beleven.

Locatie: Hummeloseweg 48 in Zelhemlogo rekenbootcamp

Bij mooi weer gaan we naar buiten, bij slecht weer blijven we binnen, hier passen we het programma op aan, maar het is snel mooi weer in Zelhem!

Iedere week wordt er een tafel geoefend, gaan we werken aan inzicht, en lossen we een specifiek rekenprobleem op.

Tijdstip: Vrijdagmiddag van 14.45 to 15.45. Vanaf 14.30 mag je komen helpen opbouwen en opruimen doen we ook gezamenlijk.

 

Kledingeisen: Kan tegen een stootje, mag vies worden en sportschoenen of laarzen.

Kosten zijn € 30,- per maand met een minimum afname van 3 maanden. Daarna wordt er per maand betaald met een opzegtermijn van 2 weken. Er mag een week gratis proefgedraaid worden.

Ouders kunnen voor € 5,- per maand koffie en thee bijboeken om te wachten. Zij mogen dan gebruik maken van mijn voorraad boeken over Hoogbegaafdheid, Beelddenken, Hooggevoeligheid enz..

.

Plaatsing gaat op volgorde van aanmelding. Vol=Vol. Minimaal 3, maximaal 6 13667849_1771965049746713_358003237810122970_odeelnemers.

Locatie: Hummeloseweg 48, Zelhem

Opgave kan dmv het invullen van het contactformulier

o.v.m: Naam kind, leeftijd, adres en telefoonnummer en  welke rekenbrein groep. Ik zal dan contact met u opnemen voor een telefonische intake van 10 minuten. U mag zelf ook bellen voor informatie.

 

Contactgegevens:

Natasja Esmeijer

Hummeloseweg 48

7021 KH Zelhem

0314-622924   06-15112021

info@beeldigbrein.nl