Agenda


Agenda

 

Samen Sensitief Sterk

Een ontmoetingsplek voor iedereen die met hoogsensitiviteit te maken heeft. Dit kan zijn omdat je zelf hoogsensitief bent of omdat je partner of kind hoogsensitief is.

Hoogsensitiviteit komt vaak voor bij beelddenkers, creatieve mensen, hoogbegaafde mensen en mensen met ADHD of pdd-nos/ASS.Heeft U op de een of andere manier te maken met hoogsensitiviteit en bent U op zoek naar tips, een luisterend oor of een klankbord? Kom dan naar Samen Sensitief Sterk: een keer in de maand begeleiden wij, Miranda Meijer van Kind in kracht en Natasja Esmeijer van Beeldig Brein, een gespreksgroep. Hierin geven wij achtergrond informatie maar ook de gelegenheid om je verhaal te vertellen en tips te ontvangen.

Samen gaan we op zoek naar antwoorden en oplossingen voor sensitieve mensen . Hierdoor worden we er allemaal sterker van.

Voor meer informatie en opgave vul hieronder het contactformulier in.

We komen maandelijks bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en samen met een onderwerp bezig te zijn. Dit dioen we aan de hand van een thema of een workshop. Deze workshop wordt verzorgt door ons of door een van de leden. Je mag dus ook zelf jouw ervaringen delen met de groep. De locatie is aan de hummeloseweg 48 te Zelhem. Er is hier een rustige sfeer met gelegenheid om in een grotere groep te werken en praten maar er is ook ruimte om met een klein groepje je af te zonderen. Bij mooi weer is er buiten ook genoeg ruimte om te zitten.

De kosten zijn € 15,- per kwartaal. Dit is inclusief koffie en thee.

De eerstvolgende bijeenkomsten zijn :

21 Maart met als Thema: Binnenwereld/ Buitenwereld

19 April: Workshop Schatgravers

Voor meer informatie www.samensensitiefsterk.nl

We hebben ook een jongerenvariant voor jongeren tussen de 10 en 25 jaar.